Swarovskis kristallvärld

Mitt bland alpernas höga bergstoppar i Tyrolen ligger Swarovskis kristallvärld med närhet till Innsbruck i Österrike. Kristallvärlden i samhället Wattens utanför Innsbruck är en sevärdhet över det vanliga för den som älskar smycken och allt som glittrar. Kristallvärlden beskrivs av Swarovski som en magisk plats för den fantasifulla och bjuder på många sevärdheter. Kristallvärlden är öppen dagligen med undantag för högtidsdagar och det är rekommenderat att boka en guidad tur för den som vill ha den bästa upplevelsen av Swarovskis magi.

Swarovskis kristallvärldKristallvärlden öppnade 1995 på Swarovskis 100-års jubileum och Andre Heller var den som formgav parken och gav den spektakulära känslan som infinner sig för besökare . Det finns sjutton olika kammare som alla bjuder besökaren på mystik och fantastisk konst i olika former. Andre Heller samlade formgivare och kostnärer för att skapa en kristallpark som genomsyras av temat fantasy och besökare kan låta sin fantasi flöda. Det går att läsa mer nyheter idag på villanytt.se om många fler resmål likt detta.

Kristallvärlden

Swarovskis kristallvärldFör den som verkligen älskar smycken är kristallvärlden helt rätt plats att lägga ett besök på. Förutom den fantastiska konsten som gör parken till ett måste vid besök i Innsbruck finns även speciella kollektioner av smycken gjorda för kristallvärlden. De är väldigt exklusiva och finns att köpa i anslutning till kristallvärlden. För någon som älskar att ha vackra halsband eller armband är det här en plats väl värd din tid. De glittrande kristallerna från Swarovskis är i många människors drömmar.

Upplev kristallvärlden

En av de sakerna som lockar besökare mest är att få se den sju och en halv hektar stora trädgården som skapats som en konstutställning. Kristaller i olika färger och former tar plats i konstinstallationer gjorda av några av de mest kända formgivarna i Österrike. För den som vill shoppa och uppleva något ännu mer exklusivt så finns en VIP-lounge där besökare får se några väldigt speciella kristaller och smycken. Besökare kan få en upplevelse utöver det vanliga på Swarovskis kristallvärld.